Elkészítés: Felkockázzuk a vöröshagymát, majd megsózzuk és megdinszteljük kevés olajon. Amikor már kezd puhulni, hozzáadunk 1 nagyon apróra vágott zöldpaprikát, majd befejezzük a párolást.
Közben alaposan megtisztítjuk a tűlevelektől és a mohától a rókagombát, jól megmossuk, és szűrőben jól lecsepegtetjük. A megtisztított gombát beszórjuk a hagymás lábosba, picit sózzuk, majd lefedjük, néha-néha megkevergetjük. A megpuhult gombát megborsozzuk, megpirospaprikázzuk, majd behabarjuk a lisztből és a tejből készült habarással. Amikor a szaft rotyogni kezd még pótoljuk a folyadékot kevés tejjel, majd 5 perc múlva hozzáadunk 1 hatalmas csokor felaprított zöldpetrezselymet és a tejfölt. Még egyet hagyjuk rottyanni, majd lezárjuk alatta a tüzet.
1 liter sós vízből és 20-22 dkg kukoricadarából főzzünk puliszkát, ezzel tálaljuk a rókagomba paprikást, kovászos uborkával együk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.