Elkészítés: A vajastésztát szobahőmérsékleten felengedjük, majd enyhén belisztezett gyúródeszkán egy centi vastagra nyújtjuk, és négy egyforma négyzetre vágjuk. A sajtot is elosztjuk négyfelé, majd mindegyik tésztalapra fektetünk belőle egy-egy darabot. Felvert tojással körbekenjük vigyázva, nehogy a szélére kerüljön, mert azt körös-körül a sajtra visszahajtjuk. Az így kapott kis batyukat tepsire rakjuk úgy, hogy az az oldaluk legyen alul, ahol a tésztaszélek találkoznak. Felvert tojással megkenjük és forró sütőben nagy lánggal kb. 15 percig sütjük. Azon forrón jóféle bor kíséretében tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.