Elkészítés: A csíkokra vágott csirkemellet olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, oregánóval és bazsalikommal ízesítjük. Állandó keverés mellett hozáadjuk az apróra vágott gombát, sonkát, morzsolt kukoricát, beletördeljük a rokfortot, ráöntjük a fehérbort (aki nem szereti helyettesítheti húslevessel). Ha a csirke puha, megszórjuk kevés liszttel, felöntjük a tejszínnel és a tejjel, ha szükséges utánaízesítjük, majd vigyázva, hogy le ne égjen, még egyet rottyantunk rajta. Pennével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.