Elkészítés: A gyöngyhagymát előző nap leszűrjük, felöntjük a gránátalmaszörppel. Ha firss gránátalmávak dolgozunk, akkor nem szűrjük le a hagymát, hanem 1 kanál mézzel és a gránátalmamagokkal összekeverjük. Legalább 24 órát érleljük, de lehet akár 48 is.
A darált húst összekeverjük a belemorzsolt sajttal, sóval és borssal. Fólia segítségével hosszú, keskeny rudat formázunk, és ujjunkkal szögletes hasábbá formázzuk, és betesszük a fagyasztóba annyi időre, hogy még vágható legyen.
Közben a rózsáira szedett karfiolt külön megfőzzük sós vízben, majd leszűrjük, a vajjal összeturmixoljuk. A romanesco karfiolt is rózsákra szedjük, és leforrázzuk, majd tálalás előtt vajban átforgatjuk.
A fagyott húshasábokat felkockázzuk, fagyottan bepanírozzuk a kockákat, hogy megőrizzük a formát, és forró olajban lassan kisütjük.
A húskockákat a karfiolpürével, a vajas pagodakarfiollal és a leszűrt gyöngyhagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.