Elkészítés: Kevés cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. Mély tálba öntjük a lisztet, a felolvasztott margarint és zsírt, az élesztős tejet, a tojást, hozzáadjuk a sót és a tejfölt, és jó alaposan kidolgozzuk.
Kb. 20 percet letakarva pihentetjük, majd kinyújtjuk, reszelt sajttal megszórjuk, összehajtjuk, majd ismét pihentetjük, ezt ismételjük 20-30 percenként háromszor.
Végül kinyújtjuk ujjnyi vastagra, tetejét bevagdaljuk, kiszaggatjuk, megkenjük felvert tojással, reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.