Elkészítés: A burgonyákat megpucoljuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk.
Egy magas falú serpenyőbe kevés olajat teszünk, majd belehelyezzük az alaposan kinyomkodott reszelt krumpli felét kb. 3-4 cm vastagságban. Erre kerül rá a bors, a petrezselyem, a kolbászkarikák és a sajt. Majd a kinyomkodott krumpli másik felét is rátesszük, lelapogatjuk, enyhén tömörítjük. Fedő alatt fél lángon sütjük.
Ha már a teteje kellőképpen megfőtt, akkor az alja valószínűleg már megpirult. Egy lapos fedővel óvatosan megfordítjuk, és visszacsúsztatjuk a serpenyőbe, a másik felét is pirosra pirítjuk.
Önmagában tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.