Elkészítés: Egy jóképű fazékban héjában megfőzzük a burgonyát, és még langyosan meghámozzuk. Háztartási reszelőnk legöregebb lyukán lereszeljük, és megsózzuk. Hagyjuk megdermedni.
Kedvenc teflonunkban felizzítjuk a vajat, és a masszából lepénykéket formázva, falapáttal kissé lenyomkodva, egyszer fordítva, lassú tűzön aranybarnára sütjük.
A kész rösztik tetejére szalonnaszeleteket helyezünk, lefedjük a sajtszeletekkel, és forró sütőben addig sütjük, míg az emmentáli megolvad a tetején.
Hintsük meg finomra vágott petrezselyemzölddel, és tálaljuk azon melegében, pár korsó keményhabú sör kíséretében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.