Előkészítés: A burgonyát megmossuk, félbevágjuk, és kevés vízben éppen csak puhára főzzük vagy pároljuk. Lecsepegtetjük, kissé lehűtjük.
Elkészítés: Nagy, vastag aljú edényben felhevítjük a vajat és az olajat. Amikor felhabzik, beletesszük a burgonyát, és megszórjuk őrölt borssal. Közepes lángon 5–10 percig sütjük, amíg aranyló és ropogós lesz, többször megrázogatjuk, hogy a burgonyadarabok egyformán átsüljenek. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük, a rozmaringgal és 1 teáskanál sóval a burgonyához adjuk. Még 1 percig sütjük, hogy a fűszerek egyenletesen bevonják a burgonyadarabokat. Borssal utána ízesítjük, jól megkeverjük. Forrón vagy melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.