Elkészítés: A húst megmossuk, szeletekre vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, ferdén felkarikázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, kettévágjuk.
Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húst lepirítjuk rajta. Hozzáadjuk a répát és a hagymát, majd néhány percig még együtt pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával és fűszerköménnyel, sózzuk, felöntjük 3 dl vörösborral, és az egészet felforraljuk.
Lefedve, kis lángon, időnként megkeverve 45 percig főzzük, ha szükséges, a folyadékot vízzel pótoljuk.
A petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Főtt orsótésztával vagy burgonyapürével kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.