Elkészítés: 8 dl forró vízzel elkeverjük a 10 dkg zselatint, ezt 4 részre osztjuk.
1. lap: 3 tojássárgáját 6 kanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk, 3 tojásfehérjét felverve hozzáadjuk, majd az egészet 2 dl zselatinnal elvegyítjük. Közepes tepsibe öntjük, és fagyasztóba tesszük dermedni.
2. lap: 3 tojássárgáját 6 kanál porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 2 kanál kakaóporral kikeverünk, 3 tojásfehérjét felverve hozzáadjuk, majd az egészet 2 dl zselatinnal elvegyítjük. Az előző, már dermedt rétegre öntjük, és fagyasztóba tesszük.
3. lap: 1 csamag tejszínhabpor elkészítünk, majd 1 pohár tejföllel és 6 kanál porcukorral kikeverünk, hozzáadunk 2 dl zselatint, és az előző rétegre öntve betesszük a fagyasztóba.
4. lap: A megdermedt 3. réteg tetejét megrakjuk bármilyen gyümülccsel, majd a maradék zselatint 1,5 dl szörppel összekeverjük, és a gyümölcs tetejére öntjük. Fagyasztóban megdermesztjük. Ha kész, felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.