Elkészítés: A babapiskótát megmártogatjuk az ízesített teában (3 mokkáskanál cukor+rumaroma), s két sorban belerakjuk a tortaformába, utána 2 doboz tejfölt összekeverünk 3 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, és ráöntjük a piskótára. Megint két soron rárakunk a megmártogatott piskótából és végül a megmaradt 2 doboz tejfölt összekeverjük a kakaóval, 3 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, majd ráöntjük a piskótára. 24 óran át a hűtőben tároljuk. Utána lehet fogyasztani... Nagyon finom!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.