Elkészítése: 5 tojást héjastul megmérünk: amennyi a súlya, annyi cukrot és lisztet mérünk ki. A cukrot, tojássárgáját és a 10 evőkanál vizet kikeverjük, a tojásfehérjét kevés porcukorral kemény habbá verjük. A két masszát gyors mozdulatokkal összedolgozzuk, majd beletesszük a sütőporos lisztet.
Egy tepsi alját kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a masszát, és megsütjük. Hagyjuk kihűlni. A második piskóta abban különbözik, hogy kakaót is teszünk bele.
Krém: A margarint, porcukrot, rumot habosra keverjük. A pudingot elkészítjük, majd ha kihűlt, belekeverjük a margarinos alapba. A piskótákat felvágjuk, felváltva tesszük egymásra a fehér és barna tésztát, közben megtöltjük a krémmel, és meggyet is teszünk minden rétegbe. Ezután megkenjük és dióval megszórjuk az oldalát. A tetejére teszünk még egy kicsit a krémből, és 30 percig fagyasztóban hűtjük. Olvsztott csokoládéval leöntjük a tetejét. Újra fagyasztjuk 30 percig. Ízlés szerint díszítjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.