Elkészítés: A burgonyát héjastól sós vízben megfőzzük. A paradicsomot és a hagymát felkarikázzuk.
A csirkemellfiléket lapjában kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon pirosra elősütjük.
Asütésből visszamaradt kevés olajat tepsibe öntjük, rákarikázzuk a megfőtt és megpucolt burgonyát, rászórjuk a hagymakarikákat, ráfektetjük az elősütött csirkét. A tetejét kirakjuk a karikázott paradicsommal, sózzuk, meghintjük kakukkfűvel, majd megszórjuk a reszelt sajttal.
30 perc alatt 180 fokos sütőben összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.