Elkészítés: Az olajos lében lévő lazacot öntsük egy szűrőbe, és hagyjuk teljesen lecsepegni. Ezután daraboljuk fel ízlés szerint (én egészen apróra feldaraboltam).
A mascarponét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a tejfölt apránként adagolva keverjük simára. Ezután ízesítsük citromlével, és szórjuk meg apróra vágott snidlinggel, majd szintén keverjük össze. (A tejfölt apránként keverjük hozzá, nehogy túl lágy legyen a massza, mert akkor nehezen tudjuk megtölteni a lazacszeleteket, a sózásnál pedig figyeljünk arra, hogy a lazac már eleve elég sós!!!!).
Vágjunk le egy nagyobb darab fóliát, majd helyezzünk rá egy szeletet a füstölt lazacból. Ezután kanalazzuk rá a mascarponés krémet, majd a fólia segítségével tekerjük fel, mint a bejglit. A többi lazacszelettel is így járjunk el. A lazactekercseket ezután tegyük egy tálcára, majd tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, majd éles késsel ízlés szerint szeleteljük fel. Pirított kiflikarikákkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.