Elkészítés: Besamelmártást készítünk a tejből és a lisztből, belekeverjük a márványsajtot és a tojássárgáját.
A zöldségeket sós vízben megfőzzük, a sonkát fölaprítjuk. Összekeverjük a zöldségeket a sonkával és a sajtmártás felével. Ezzel a masszával töltjük meg a palacsintákat, és tűzálló tálba tesszük.
A maradék sajtmártásba belekeverjük a tejszínt, a tejfölt és a vajat. Megvárjuk, amíg egyet forr, és a palacsintákra öntjük, majd a reszelt trappista sajttal megszórjuk, és sütőben a sajtot rápirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.