Elkészítés: A csirkemellett kicsontozzuk, bőrét lefejtjük, majd félbevágva enyhén kiverjük. Sózzuk, rozmaringgal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük, és egy
mélyebb tűzálló tálba fektetjük.
Rádaraboljuk a margarint, és letakarva,
előmelegített sütőben megsütjük.
Amikor már pirosodni kezd, ráterítjük a
magházától megtisztított, cikkekre vágott almát, majd ismét letakarva még 10-15 percig sütjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, és tovább pirítjuk, amíg a sajt ráolvad.
Burgonyapürével vagy petrezselymes
sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.