Elkészítés: Az élesztőt 1 deci cukros tejben felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a maradék tejet, a sót, az olajat, és a felfuttatott élesztőt. A tésztát összeállítjuk, majd kelesztjük. Közben lereszeljük a sajtot, és a 4 tojássárgáját habosra keverjük a margarinnal. A megkelt tésztát lisztezett gyúrólapra borítjuk, gyengén átgyúrjuk, majd 4 részre osztjuk. A darabokat egyenként téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük a margarinos keverék negyedével, és megszórjuk körülbelül 8 dkg reszelt sajttal. Bejgliszerűen feltekerjük, egy kissé ellapogatjuk, majd ék alakúra vágjuk. Tepsibe rakjuk (a tepsit nem kell kikenni, sem lisztezni), a tetejét megkenjük 1 tojássárgája és a tejföl keverékével, majd megszórjuk reszelt sajttal. 15-20 percig pihentetjük, végül 200 fokon körülbelül 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.