Elkészítés: A tészta hozzávalóit pár órával a sütés előtt elkészítjük vagy előtte való nap este. A hozzávalókat összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és sütésig a hűtőben tároljuk.
A töltelékhez a vajon az apró darabokra vágott csirkemellet megsütjük egy serpenyőben, sózzuk, borsozzuk. Liszttel megszórjuk, a tejet ráöntjük, összeforraljuk, hozzáadjuk a mustárt, a reszelt sajtot és a krémsajtot. A tűzről lehúzva belekeverjük a tejfölt is. Kihűtjük.
A pihentetett tésztát 2 mm vastagságúra nyújtjuk. 12 db 10 cm-es korongot szúrunk ki, és 12 db 6 cm-eset, mint a muffinsütőnk átmérője.
A muffinsütőt kivajazzuk, a nagyobb korongokkal kibéleljük, a töltelékkel megtöltjük, és a kisebb korongokkal befedjük. Nem kell megnyomkodni,csak lazán. Tojássárgájával lekenjük és sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.