Elkészítés: A gombát apróra vágjuk. Kávéskanálnyi zsíron a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd beletesszük a gombát és megpirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk, megszórjuk vágott petrezselyemzölddel. Hozzákeverjük az áztatott, kinyomkodott
kifliket.
Ha zsírjára pirult, megszórjuk a liszttel, egy pillanatig együtt pirítjuk, 1 tojást hozzáütve gyorsan sima péppé keverjük, levesszük a tűzről, kihűtjük.
Közben a karajszeleteket kiverjük, megsózzuk, lisztbe mártjuk, kevés zsírban mindkét oldalát megsütjük, tűzálló tálra tesszük.
Egyenletesen elosztva szétterítjük rajtuk a gombapépet, majd beborítjuk a főtt sonkával és a vékonyra szeletelt sajttal, de úgy, hogy a sajt mindenütt eltakarja a sonkát.
Meglocsoljuk kevés olvasztott vajjal, és
előmelegített forró sütőben, felső lángon úgy sütjük meg, hogy a teteje aranysárgára piruljon.
Párolt rizskörettel és fejes salátával tálaljuk. Nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.