Elkészítés: A vargánya gombát apróra vágjuk, kevés olívaolajon megsütjük. Bazsalikommal, borssal, sóval ízlés szerint fűszerezzük.
Egy másik serpenyőben a géva gombákat mosás után egészben, nagyon pici olajon aranybarnára sütjük.
A kenyérszeleteket egy tepsibe rakjuk, tetejére reszeljük a sajtot, majd a sütőben 10 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot. Ezután kivesszük a kenyereket, rárakjuk a pirított vargányát és a géva gombát is, majd visszarakjuk a sütőbe. Kb. 15 perc alatt szép pirosra megsülnek. A végén bazsalikommal díszíthetjük!
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.