Elkészítés: A lisztben elmorzsolom az élesztőt, a margarint, majd hozzáadok 1 evőkanál sót. Az élesztőt 1,5 dl tejben, kevés cukorral megfuttatom. A tojások fehérjét kemény habbá verem, hozzáadom a sárgáját, a tejfelt és a felfuttatott élesztőt. Ráöntöm a lisztre, összegyúrom, majd jól kidolgozom. Deszkára téve kinyújtom, hajtogatom. Ezt háromszor ismétlem, fél órás szünetekkel. Másfél újnyira kinyújtom, 4 cm-es átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, a tetejét felvert tojással megkenem, és bőven megszórom reszelt sajttal.
30 percig kelesztem, majd közepes forró sütőben sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.