Amennyiben fagyasztott leveles tésztát vettünk, abban az esetben lisztezett deszkán vékonyra ki kell nyújtani. Én jobban szeretem a feltekert, kész leveles tésztát, mert sok időt spórol meg nekem.
A kinyújtott tésztát négyzet alakú darabokra vágjuk. Egy csomag tésztából úgy 8-12 darab jöhet ki, attól függ, mekkora darabokat vágunk.
Tegyünk mindegyik lapocskára egy-egy darabot a felszeletelt kolbászból. Ezután reszeljük le a sajtot, és szórjunk belőle a kolbász tetejére.
A lapocskák sarkait hajtsuk be és picit nyomkodjuk össze, majd fordítsuk meg a párnákat és így sorakoztassuk fel őket sütőpapírral kibélelt tepsibe.
Kenjük meg a párnák tetejét tojással, sózzuk őket, majd szórjuk meg sajttal. Előmelegített (180 fok) sütőben süssük aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.