Elkészítés: A leveles tésztát kb. 2-3 mm vékonyra kinyújtom és négyzetekre vágom, vagy nagyobb pogácsaszaggatóval felosztom. /A méret a kosárkaforma nagyságától függ./
A tésztadarabokat a formákba nyomkodom, és sütőlemezre sorba rakom.
A tojást felverem, hozzáadom a réteslisztet, a sütőport, a tejszínt, végül beleforgatom a reszelt sajtot, ízlés szerint sózom. Az így kapott masszával a formákat 3/4-ig töltöm.
Ezután sütőben 180 fokon szép pirosra sütöm. A sütés kezdésétől számítva 10 percig nem szabad a sütőt kinyitni, mert a töltelék összeesik.
Egy leveles tésztából kb. 35-40 db készíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.