Elkészítés: A kukoricát sós vízben megfőzöm.
Egy serpenyőbe öntök kevés olívaolajat. A kukoricát sózom, borsozom, szórok rá fokhagyma-petrezselyem fűszerkeveréket, a serpenyő közepére helyezem. A paradicsomokat és a megpucolt hagymát betekerem a baconszeletekbe, a kukorica mellé helyezem, fűszerezem, majd beteszem a 180 C fokra légkeveréssel előmelegített sütőbe. Addig sütöm, míg pirulni nem kezd (40-45 perc).
Ekkor a közben lereszelt sajtot rászórom a zöldségekre. Átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok), s még 15 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.