Előkészítés: A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk. A hússzeleteket leöblítjük, lecsepegtetjük, gyengén besózzuk. A paradicsomot megmossuk, felkarikázzuk. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat). Az olajat felforrósítjuk, a hússzeleteket papírkendővel szárazra töröljük, és mindkét oldalukon 3-3 percig, erős tűzön hirtelen elősütjük. A szalonnával kibélelünk egy tűzálló tálat. A krumplit felkarikázzuk, a szalonnára terítjük, váltakozó sorrendben a tetejére rendezzük az elősütött hússzeleteket és a paradicsomkarikákat. Megszórjuk a zöldfűszerekkel, ízlés szerint sóval, borssal, és meglocsoljuk a hús sütőlevével. A forró sütőben 25-30 percig sütjük. Befedjük a sajtszeletekkel, és már csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, amíg a sajt ráolvad. Petrezselyemlevélkékkel díszítve a sütőedényben tálaljuk. Igazán csak frissen jó! Vegyes idénysalátát adhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.