Elkészítés: A burgonyát héjában puhára főzzük. Meghámozzuk, 1 cm vastag
karikákra vágjuk és kihűtjük.
A paradicsom héját kereszt alakban behasítjuk, és egy pillanatra forró vízbe mártjuk, majd hideg vízbe áttesszük. A héját lehúzzuk, kicsumázzuk, kisujjnyi csíkokra szeljük.
A mártáshoz a mustárt az ecettel simára keverjük és megfűszerezzük. Az olajat vékony sugárban, erősen keverve belecsurgatjuk, hogy opálos legyen, a sajttal ízesítjük, végül a burgonyát beleforgatjuk.
A fejes salátát leveleire szedjük, megmossuk, leitatjuk, és 4 tányért kibélelünk vele. A burgonyasalátát a közepére halmozzuk, és újhagymával meg snidlinggel megszórjuk. A paradicsomot ráterítve még reszelt sajttal megszórjuk, borsot őrölünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.