Elkészítés: A lisztet, a margarint, a zsírt, a tejfölt, a tojás sárgáját, az élesztőt, a sütőport, a sót és 10 dkg reszelt sajtot összedolgozok (az élesztőt csak belemorzsolom, nem kell keleszteni!). Ha pontosan mértünk, nem kell összeállításkor több lisztet hozzáadni, nem baj, ha egy kicsit ragadós a tésztánk. Hűtőbe rakjuk, és csak másnap sütjük!!!Sütéskor ujjnyi vastagra nyútjuk, felvert tojásfehérjével megkenjük, a maradék sajtot ráreszeljük, és előmelegített sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.