Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, alufóliába csomagoljuk, és gőz felett 30-35 percig főzzük. A póréhagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, majd a köménymaggal együtt 2 evőkanál olajon 5 percig pirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. A kihűlt burgonyát kicsomagoljuk a fóliából, a tetejét levágjuk, a belsejét kivájjuk, és egy későbbi krumplipüréhez félretesszük. Egy tálban összekeverjük a pórét, a tojás sárgáját, a reszelt sajtokat és az egészen apróra vágott bacont, sózzuk, borsozzuk, végül hozzáforgatjuk a késhegynyi sóval kemény habbá vert tojásfehérjével. A keveréket a kivájt burgonyákba kanalazzuk, és egy vékonyan kivajazott tepsibe egymás mellé lerakjuk. Forró sütőben 10-15 percig sütjük, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.