Elkészítés: A besamelmártáshoz a vajban világosra pirítjuk a lisztet, hozzáadjuk az előre felforrósított tejet, simára keverjük és sűrűre főzzük. Ezután sózzuk, borsozzuk, és hozzáadunk 15 dkg reszelt sajtot, valamint 4 tojás sárgáját.
A fagyasztott tésztát szobahőmérsékleten kiengedjük, kb. 3 milliméter vastagságúra nyújtjuk, meghintjük sóval, és 8x8 cm-es kockákra vágjuk. Megtöltjük sajtkrémmel, gombóccá formáljuk.
A tetejüket megkenjük felvert tojássárgájával, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben világosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.