A burgonyát héjában megfőzzük és kihűtjük (ehhez a recepthez jobb, ha előző nap főtt burgonyát használunk). Meghámozzuk és káposztareszelőn lereszeljük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a reszelt burgonyát, a felaprított petrezselymet. Sóval, borssal erőteljesen ízesítjük. Két kisebb serpenyőben kevés vajat olvasztunk és belenyomkodjuk a massza felét. Fedőt teszünk rá és kis lángon addig sütjük, amíg a massza össze nem áll. Ekkor a fedő segítségével megfordítjuk és a másik felét is megpirítjuk. Beborítjuk a vékonyra szeletelt sajt felével és ráolvasztjuk. A burgonyamassza másik felével ugyanígy járunk el. Cikkekre vágva kínáljuk, fokhagymás tejfölt vagy joghurtot adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.