Elkészítése: A szeletekre vágott vöröshagymát a vajon megfonnyasztjuk. A nyers burgonyát vékony karikára vágjuk (legjobb reszelõvel, úgy ideálisan vékony). Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk. A burgonyát, hagymát, sajtot, lisztet, sót, borsot 4 részre osztjuk. A tál aljára lerakunk egy sor burgonyát, erre hagymát, sajtot, lisztet, sót, borsot. Ezt még háromszor ismételjük. Tetejére szórjuk a zsemlemorzsát, végül beleöntjük a tejet. A tálat lefedjük. 350 fokos sütõben egy órát sütjük, majd még 15 percig úgy, hogy a tál tetejét levesszük. Kb. 6 adag.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.