Elkészítés: A halat kiengedjük, majd a levét egy papírtörlővel felitatjuk. A szeletek mindkét oldalát megszórjuk hal fűszerkeverékkel, félretesszük. A lisztbe keverünk 1 teáskanál kaprot és 1 evőkanál petrezselymet. A halszeleteket ebbe a lisztbe forgatjuk, majd az olívaolajjal vékonyan kikent jénai tál aljára fektetjük. A tömlős sajton vékony lyukat ejtünk, és egyenletesen rányomjuk a szeletekre. Ezt beborítjuk 5-6 szelet pulykasonkával. A tejfölt kikeverjük 1 teáskanál olívaolajjal és ízlés szerint sóval, borssal. A sonkára locsoljuk, és szépen elkenjük rajta. Erre újabb 5-6 szelet sonkát teszünk, és ezt ismét bevonjuk sajtkrémmel. A tetejére paradicsomszeleteket rakunk, megszórjuk bazsalikommal és zúzott fokhagymával. Alufóliával beborítjuk, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb. 45 percre. A végén az alufóliát levéve még 10 percig légkeveréssel sütjük. Ha kész, hideg helyre tesszük hűlni, hogy a sajt és a tejföl kicsit megszilárduljon. Párolt zöldséggel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.