Elkészítés: 1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. A vajat felforrósítjuk egy nagy serpenyőben, és a krumplikarikákat körülbelül 20 perc alatt aranybarnára sütjük benne.
2. Közben a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A krumplit sóval, borssal, fűszerpaprikával ízesítjük, rászórjuk a hagymát és a fokhagymát, majd további 10 percig sütjük.
3. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A sonkát csíkokra szeljük, és a zöldfűszerrel együtt a krumplihoz keverjük. Az egészet tűzálló tálba öntjük, ráfektetjük a sajtszeleteket. 220 fokra előmelegített sütőben vagy grill alatt addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.