A szalámit és az olajos paprikát megdaráljuk. A hagymát, a kemény tojást és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a vajat, az ömlesztett sajtot, a feldarabolt hagymát, a petrezselyemlevelet, a tojást, a sót és a borsot.
A kemény sajtot tegyük egy műanyag uzsonnászacskóba, és főzzük kb. 15 percig, majd nyújtsuk 5 mm vastag téglalappá. A sajtra tegyük rá a sonkaszeleteket, kenjük meg az előkészített töltelékkel, csavarjuk fel, csomagoljuk alufóliába, majd fogyasztásig tegyük hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.