Elkészítés: A tojásokat a liszttel, a tejföllel és a petrezselyemmel habosra keverjük, sóval, borssal ízesítjük. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük. A kihűlt tésztát olajozott alufóliára tesszük, és a krémsajttal kikevert vajjal megkenjük. Kirakjuk a sonkaszeletekkel, reszelt sajttal beborítjuk, majd szorosan feltekerjük.
A tekercset 4-5 órára hűtőszekrénybe tesszük. Fogyaszthatjuk előételként zöldsalátával, franciasalátával vagy burgonyasalátával, de főzelékkel is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.