Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzöm, majd megpucolom, nagylukú sajtreszelőn lereszelem. Sózom, borsozom, belekeverem a margarint is, jól összegyúrom. Ökölnyi gombócokat formálok belőle, a tetejét tenyérrel kicsit lelapítom, és sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, kb. 2-3 cm-re egymástól. Előmelegített sütőben 180 fokon addig sütöm, amíg pirulni kezd a teteje (kb. 1 óra). A tetejére reszelt sajtot es tejfölt teszek, de csirkemellből készült pörkölttel vagy gombamártással, spenóttal is imadjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.