Elkészítés: A csirkecombot a csont mellett bevágjuk, besózzuk, megborsozzuk, rétegesen tálba tesszük, mindegyik réteget megkenjük a fokhagymás olajjal. Egy napig állni hagyjuk. Másnap tepsibe helyezzük, kb. 40 percig alufóliával letakarva sütjük. Amikor megpuhult, ráöntjük a tejszínt (ha nagyon sűrű, kis vízzel előtte kikeverjük), 10 percre visszateszzük a sütőbe. Ezalatt lereszeljük a kétféle sajtot, összekeverjük, majd rászórjuk a csirkére, és kb. még 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.