Elkészítés: A puha margarint a többi hozzávalóval összedolgozzuk, és pihentetés nélkül kb. 5-7 mm vastagra nyújtjuk. Derelyevágóval feldaraboljuk.
A sütőt 240 fokra előmelegítjük.
Lapos szedőkanállal vagy egy nagyobb késsel kiolajozott tepsibe helyezzük, pici helyet hagyva közöttük. Egész tojással megkenjük a tetejüket, és díszítjük kedvünk szerint: szezámmaggal, mandulapálcával, köménnyel, sajttal, mákkal.
A maradékot újból összegyúrjuk, és megismételjük a folyamatot.
Sütési idő: kb. 10 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.