A sajtot vágjuk apróra, és keverjük össze a felaprított zöldfűszerekkel, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott szárított paradicsommal és a bazsalikommal. A sajtos keveréket sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint.
A hússzeleteket klopfoljuk ki kb. 5 mm vastagra, majd osszuk el rajtuk a sajtos tölteléket. Csavarjuk fel őket, és tekerjük sütőpapírba.
A becsomagolt tekercseket tegyük forró vízbe, és főzzük 15 percig lassan. Közben egy tepsiben hevítsük fel az olajat, szórjuk bele a felaprított hagymát, és pároljuk pár percig. Adjuk hozzá a konzervparadicsomot, a féldoboznyi levével együtt, hagyjuk, hogy felforrjon, majd még kb. 3 percig főzzük.
A kihűlt mártást turmixoljuk össze és borsozzuk meg. A hústekercseket a mártással tálaljuk.
Köretajánlatunk: főtt tészta.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.