A sajtot vágjuk apróra, és keverjük össze a felaprított zöldfűszerekkel, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott szárított paradicsommal és a bazsalikommal. A sajtos keveréket sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint.
A hússzeleteket klopfoljuk ki kb. 5 mm vastagra, majd osszuk el rajtuk a sajtos tölteléket. Csavarjuk fel őket, és tekerjük sütőpapírba.
A becsomagolt tekercseket tegyük forró vízbe, és főzzük 15 percig lassan. Közben egy tepsiben hevítsük fel az olajat, szórjuk bele a felaprított hagymát, és pároljuk pár percig. Adjuk hozzá a konzervparadicsomot, a féldoboznyi levével együtt, hagyjuk, hogy felforrjon, majd még kb. 3 percig főzzük.
A kihűlt mártást turmixoljuk össze és borsozzuk meg. A hústekercseket a mártással tálaljuk.
Köretajánlatunk: főtt tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.