Elkészítés: Eredetileg grillen szoktam csinálni, de tepsiben is tökéletes. A gombafejeket megtisztítom, a fokhagymát nagyobb darabokra vágom. A gombafejbe, a tönk helyére teszek 1-1 darabot. Sózom, fűszerezem, majd egy csepp olajat öntök a gombafejbe. Ezután berakom alu tálcába, és berakom a grillre (vagy a sütőbe). Mikor a gomba levet enged, leveszem a rácsról, és egy darab sajtot teszek a közepébe. Lehet nagyobb is, hogy takarja a gomba lemezeit. Majd átszúrom fogpiszkálóval, és ízlés szerint megint fűszerezek. Ha már szép színe van a gombának és a sajt is szépen elolvadt, tálalom. A fogpiszkálóknál fogva szépen le lehet venni a tálcáról.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.