Elkészítés: A káposztaleveleket forrásban lévő sós vízben kissé előfőzzük, majd szűrőkanálban lecsurgatjuk, és a levelekből a vastag ereket kivágjuk. A darált húst, az előfőzött rizst és a fűszereket jól összedolgozzuk.
A húsos masszával megtöltjük a leveleket, feltekerjük, tekercseket készítünk. Olajozott tűzálló tálba tesszük egymás mellé helyezve. A tojás, az elmorzsolt leveskocka és a tejfölkeverékét ráöntjük, megszórjuk a sajttal.
Alufóliával letakarva kb. 45-50 percig, lassú tűzön sütjük. Az utolsó 10 percben fólia nélkül sütjük, így a sajt piros és ropogós lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.