A burgonyákat főzzük meg sós vízben, amelybe tegyük bele a köménymagot és a babérlevelet. Minden egyes burgonya tetejét nyessük le, majd kicsit ütögessük meg, hogy a krumpliszemek kicsit szétnyíljanak.
A paradicsomokat, a szalámit és a mozzarellát vágjuk kockára. Az olívabogyókat karikázzuk fel és adjuk a paradicsomhoz. Az oregánót mossuk meg, pár szálat tegyünk félre, a többit vágjuk apróra. Mindezt keverjünk össze 2 evőkanálnyi olívaolajjal és a fűszerekkel.
A burgonyákat tegyük egy tepsire, osszuk el rajtuk a sajtos keveréket, majd 200 °C-on süssük 10-15 percig. Tálaláskor szórjuk meg oregánóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.