Elkészítés: A rizsgolyóhoz a rizst puhára főzzük, majd lehűtjük. Miután kihűlt, összekeverjük a megpárolt zöldséggel, markunkba kis adagot teszünk, belerakjuk a tetszőleges méretű füstölt sajtot, és kis golyókat formázunk a rizsből. Miután a golyók elkészültek 10-20 percre a hűtőbe rakjuk.
Amikor a rizsgolyó szépen megkeményedett, bepanírozzuk a szokásos módon, majd a golyókat forró olajba tesszük, és aranybarnára sütjük.
A sertéskarajt felszeleteljük, kiolajozott tepsibe tesszük. A hagymát feldaraboljuk, és a már tepsiben lévő húsra szórjuk. A tepsit alufóliával lefedjük, és 30-35 percig pároljuk előmelegített sütőben.
A párolás után a tepsiről eltávolítjuk az alufóliát, és a krémsajttal összekevert tejszínnel meglocsoljuk. 10-20 perc sütés után tálalhatjuk is a húst a rizsgolyókkal, salátát vagy savanyúságot is kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.