Elkészítés: A madársalátát megmossuk, lecsepegtetjük, a füstölt pisztrángról éles késsel levágjuk a fejét, lehúzzuk róla a bőrét és óvatosan lefejtjük a gerincről, a vastagabb oldalszálkákról. A meghámozott karottát zöldséghámozóval hosszú, vékony szeletekre vágjuk.
Az előkészített madársalátát salátás tálba szórjuk, majd rátördeljük az előkészített füstölt pisztrángot, rászórjuk a karottaszeleteket, és tálalásig hűtőbe tesszük.
A leszemezett, megmosott, leszárított vagy ha fagyasztottal dolgozunk, akkor kiengedett piros ribizlit nagyjából villával összetörjük. A dresszinghez az olívaolajat a balzsamecettel elkeverjük, majd belekeverjük az előkészített piros ribizlit és a porcukrot.
Tálaláskor a halas salátát tálkákba szedjük, és meglocsoljuk a ribizlis dresszinggel. Hidegen kínáljuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá friss kenyeret vagy pékárut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.