Előkészítés: A salátafejeket megtisztítjuk, megmossuk, és negyedekbe vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és átnyomjuk. A kaprot, a petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Lábasban bő sós vizet forralunk, beletesszük a salátát, és néhány perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük. A salátát felöntjük 1 dl vízzel, megszórjuk az ételízesítővel és lefedve, lassú tűzön teljesen puhára pároljuk (5 perc). Serpenyőben felmelegítjük a margarint, belekeverjük a lisztet, világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a kaprot, a petrezselymet, 2-3 dl hideg vízzel felengedjük, és berántjuk a salátát. Belekeverjük a tejfölt, felforraljuk, majd cukorral, ecettel ízesítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.