Előkészítés: A paprikákat megmossuk, a gallérkákat a szárakkal együtt levágjuk, és apróra felkockázzuk. A paprikák belsejéből eltávolítjuk az ereket-magokat, 1/2 órára besózzuk, üregükkel lefelé fordítjuk. A babot kifejtjük, leöblítjük. A póréhagymákat megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A cukkinit megmossuk, két végét levágjuk, hámozatlanul felaprózzuk. A petrezselymet és a kaprot leöblítjük, (néhány bóbita és szakállka kivételével) finomra vágjuk.
Elkészítés: A babsalátához a babérlevéllel és a fokhagymával ízesített, enyhén sós vízben puhára főzzük a babot. Leszűrjük, azonnal meglocsoljuk 1 evőkanál borecettel és 2 evőkanál olajjal, hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a póréhagymát, a paprikakockákat és a petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül a zöld húsú paprikákba töltjük, és a félretett petrezselyemmel díszítjük. A kukoricasalátához a kukoricát éles késsel levágjuk a csövekről (ha konzervet használunk, azt leöblítjük, és jól lecsepegtetjük). Hozzáadjuk a cukkinit és a kaprot, ízlés szerint sót és (frissen) őrölt borsot, majd megöntözzük a maradék 1 evőkanál borecettel és 2 evőkanál olajjal. Lazán összekeverjük, a paradicsompaprikákba töltjük, végül a félretett kaporral díszítjük. Tálalásig hidegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.