Előkészítés: A zselatint beáztatjuk 3-4 evőkanál hideg vízbe. A bort 1 evőkanál porcukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel felforraljuk, leszűrjük. Elkeverjük a zselatinnal, a formákba töltjük, kihűtjük, és 1/2 órára betesszük a hűtőszekrénybe.
Elkészítés: A barackokat megmossuk, 1 percre forró, majd hideg vízbe dobjuk, aztán meghámozzuk, kimagozzuk, és meglocsoljuk a citromlével. Nyolc fél barack üregébe 1-1 szem mandulát nyomunk, és a megdermedt borzselé tetejére helyezzük-fordítjuk. A pudingporból, 3 evőkanál porcukorból és a tejből pudingot készítünk. A maradék barack felét apróra felkockázzuk, lazán a pudingba keverjük, a formákba simítjuk, és 3 órára behűtjük. A maradék barackot összeturmixoljuk a maradék 3 evőkanál porcukorral, 5 percig főzzük. A pálinkában elkeverjük az étkezési keményítőt, a barackpüréhez adjuk, és további 1 percig, sűrűsödésig főzzük, végül kihűtjük. Tálaláskor kemény habbá verjük a tejszínt. A formákat néhány pillanatra forró vízbe mártjuk, kistányérokra fordítjuk-borítjuk belőlük a pudingot. A barackmártással, tejszínhabrózsákkal és mentabóbitákkal díszítve kínáljuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.