Az előnyújtott leveles tésztát kitekerjük, majd a papírral együtt a tepsibe helyezzük úgy, hogy pereme is legyen. Ezután hűtőbe tesszük, míg elkészítjük a tölteléket.
A sárgabarackot megmossuk, majd félbevágjuk, és eltávolítjuk a magját. A porcukorhoz hozzáadjuk a mascarponét, a tejfölt, a vaníliás cukrot, a citromlevet, és robotgéppel keverjük simára. (ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá) Ezután hozzáadjuk a tojássárgákat, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a pudingport (v. keményítőt) és szintén keverjük simára.
A tésztát kivesszük a hűtőből, egyenletesen rákanalazzuk a simára kevert tölteléket, majd ízlés szerint kirakjuk a félbevágott sárgabarackkal. Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten 45-50 perc alatt szép aranybarnára sütjük. (Én légkeverésnél 170 fokon, 45 percig sütöttem.) A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni.
Megjegyzés
A tészta jó ropogós, a töltelék könnyű, krémes, és jól illik hozzá a sárgabarack, melyet ízlés szerinti gyümölcsre cserélhetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.