Elkészítés: Alufóliával kibélelünk egy 23 cm hosszúságú gyümőlcskenyérformát úgy, hogy a szélei túllógjanak. A fóliát kivajazzuk. Tálba szitáljuk a lisztet, fűszereket, sütőport, szódabikarbónát, csipet sót. Beledolgozzuk a vajat és a tojásokat. Belekeverjük a reszelt almát, a reszelt sárgarépát, a diót, a narancs levét és reszelt héját. A tésztát a formába simítjuk, és 170 fokon 65-70 percig sütjük. A süteményt 30 percig a formában hagyjuk hűlni, majd a fólia segítségével kiemelve teljesen kihűtjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.