Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A juhsajtot szétmorzsoljuk. A répákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és leturmixoljuk.
A pürét serpenyőben állandóan kevergetve addig főzzük, míg a levét elfővi. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojást, a juhsajtot, a snidlinget, az ételízesítőt és csipetnyi borsot.
A tészta felét kivajazott tálba tesszük, erre kenjük a répás pürét, majd a tészta másik felét is rárakjuk. Össze is lehet keverni az egész masszát, de akkor nem különülnek el a színek.
A tetejét reszelt sajttal meghintve, forró sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.